CompuCampus | Over ons

Wat doet CompuCampus?

Boeken maken plaats voor digitaal en online lesmateriaal. Om deze reden richt CompuCampus zich met CompuCampus Kids op computer- en Typevaardigheid en de toepassingen die daarbij komen kijken. Deze multi-media modules zijn uitermate geschikt voor Buitenschoolse Opvang.

Daarnaast is het mogelijk voor deze leerling om in Almere bijles te volgen voor Wiskunde, Nederlands, etc. Huiswerkbegeleiding is er voor leerlingen die het leertraject nog niet volledig beheersen.

Missie

Het is onze missie om leerlingen daadwerkelijk iets bij te brengen daar ICT steeds centraler komt te staan in de samenleving. Om deze reden gebruiken wij uitsluitend software die ook door professionals wordt gebruikt. Denkt maar aan programma's als Microsoft Word en Microsoft PowerPoint.

Onze lessen zijn geen chique substitutie voor opvang. Zij worden gegeven door ervaren en geschoolde docenten uit de praktijk. In samenwerking met de desbetreffende school kunnen de lessen goed aansluiten bij het belevings- en ontwikkelingsniveau van leerlingen, zodat er tijdens de programma's een verdieping van hun eigen kennis en vaardigheden tot stand kan komen.

Dochteronderneming

CompuCampus is een initiatief van Compu Act Opleidingen Almere (CAA). Derhalve zal de facturering geschieden namens CAA.

Onze bijles locaties

De Steiger 74
1351 AE Almere

Telefoon: 036 5468795
E-mail: info@compuactopleidingenalmere.nl
Website: www.compuactopleidingenalmere.nl