Computercursussen voor kinderen

CompuCampus biedt superleuke, leerzame computercursussen waarmee kinderen spelenderwijs nieuwe vaardigheden opdoen, waar ze ook op school veel aan hebben. Deze cursussen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen. Bij sommige cursussen wordt er na afloop een certificaat of diploma uitgereikt.

Digitaal Creatief

Naast een voorsprong opbouwen op school wilt CompuCampus kinderen digitaal prikkelen. Tegenwoordig zitten veel kinderen lang achter een computer, telefoon of tablet. Ondanks dat zijn de digitale vaardigheden ver onder de maat. Een gemiddelde kind weet bijvoorbeeld niet hoe het netjes digitaal een werkstuk met het programma Microsoft Word moet maken. Of de gevaren van het internet. Om deze redenen en meer biedt CompuCampus multimedia cursussen aan. Tevens is het ook een mogelijkheid voor kinderen om kennis te maken met software of technieken die door professionals wordt gebruikt.

Direct Starten

Er kan direct worden gestart met deze computercursussen voor kinderen. Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis proefles. Dit wordt door kinderen als leuk en spannend ervaren.